dinsdag 26 juni 2012

Time out

Hello,

Even een mededeling tussendoor.
Er is nu al heel even geen blogbericht geweest en ik wil hierbij vast vertellen dat er deze week ook geen komt..

Vind het zelf ook erg jammer, maar ik heb even een time out nodig.
Het zit me momenteel qua emoties allemaal erg hoog en eigenlijk weet ik niet zo goed hoe ik me voel. Daarom woon ik nu voor een weekje, mijn laatste weekje op stage, weer even bij mijn ouders.
Ik heb het even nodig, de liefde van mensen om me heen en het uitstorten van alles wat er in me woelt.

Niet gaan denken dat ik depressief ben, een break-down heb of doordraai, nee daar heb ik geen last van. Maar het gaat niet heel fantastisch met me.

En dus plof ik nu gewoon na stage op de bank en kijk duffe tv-programma's en lekkere (ik kan me hersens uitzetten) films!

Ik beloof dat er daarna weer vol op geblogt kan worden!
Zo heb ik afgelopen zondag de musical The Little Mermaid gezien, geshopt en inspiratie opgedaan, dus jullie hebben nog een boel van me te goed!

Hoop dat jullie het begrijpen, ik blijf ondertussen wel antwoorden op jullie lieve reacties en lees ook jullie blogs, het is niet zo dat ik gelijk compleet offline ben! ;)

Liefs!

I'm counting down the days

Kennen jullie dat nummer? Counting down the days van Sunfreakz en Andrea Britton?
Zo niet, zet hem even aan en je weet wat ik bedoel.


Ik tel de dagen letterlijk af. Tot ik weg kan van stage, wat zo leuk begon is nu een stuk minder leuk. Het voelt alsof ik in The Devils Wears Prada leef, alleen dan zonder de mode, make-up en tripjes naar Parijs. Ik heb het gehad, ben er klaar mee. Zucht, nog maar 12 dagen na vandaag en dan wil ik gewoon vakantie!




Ik tel de dagen letterlijk af. Tot ik wel 1 heuse dag naar school mag om mijn leuke klas weer te zien.


Ik tel de dagen letterlijk af. Tot ik een nieuwe stage heb gevonden, waar ik na de zomervakantie een top tijd ga beleven. Tot de toekomst begint, met een fantastische baan.


Ik tel de dagen letterlijk af. Tot ik de hele zomervakantie ga werken, zodat ik centjes heb voor alles. Voor mooie kleren, leuke accessoires en hopelijk veel tripjes naar hoofdsteden van Europa (yes, dat is mijn bucket list).


Ik tel de dagen letterlijk af. Tot de zomervakantie is begonnen en ik eindelijk alles kan doen waar ik al weken zin in heb. Een super slechte High School Musical marathon houden, nagels in de meeste maffe patroontjes lakken, mijn nog steeds best lege studentenkamer opknappen met Masking Tape (kennen jullie dat?), sporten tot ik in een bikini mag van mezelf, een mini kuuroord houden met maskertjes en cremetjes en nog veel meer.


Ik tel de dagen letterlijk af. Tot ik naar Italië ga, om lekker alles van Nederland voor 2 weken lang achter me te laten en genieten van zon, zee, strand en vriendinnen.


Ik tel de dagen letterlijk af. Tot er 1 van mijn dromen uit gaat komen en ik eindelijk ga leren surfen (en natuurlijk mooie surf boys spotten).


Soms denk ik dat het leven te snel gaat en soms kan ik niet wachten tot sommige dagen voorbij zijn.